skip to Main Content
vivaldi@ezorg.nl DR. GREEVEN: T. 0541 – 62 70 30 DR. SCHILTHUIS: T. 0541 – 62 70 40
Alphons_polman

ALPHONS POLMAN

POH-GGZ

Mijn naam is Alphons Polman, geboren in Almelo en sinds 1983 woonachtig in Oldenzaal. Na mijn opleiding HBO-V ben ik in Oldenzaal gaan werken in het toenmalige "Heil der Kranken" op de PAAZ. Vanaf 1999 ben ik als SPV (sociaal psychiatrisch verpleegkundige) werkzaam geweest bij de RIAGG, later Mediant, specialisatie eerste psychose programma ambulant. Na 15 jaar in dit vakgebied kreeg ik de behoefte me weer breder te orienteren, waarbij de POH-GGz (praktijkondersteuner huisartsen geestelijke gezondheidszorg) een mooie uitdaging is. Naast de praktijk Vivaldi heb ik nog 4 andere huisartsenpraktijken in Enschede. Mijn hobby is hardlopen, de langere afstanden, waarbij vooral het genieten  van de vrije natuur op de voorgrond staat.

Beppie-ten-broeke

Beppie ten Broeke

POH-GGZ

Mijn naam is Beppie ten Broeke en ik ben als preventiewerker werkzaam voor Tactus. Vanaf 1986 woon ik in Oldenzaal. Sinds 1994 werk ik als preventiewerker voor Tactus. In 2014 ben ik begonnen in Gezondheidscentrum Vivaldi als praktijk ondersteuner voor huisartsen met betrekking tot GGZ (POH GGZ). Aanvankelijk was mijn focusgericht op het ondersteunen van patiënten in het kader van mijn verslavingsexpertise. Sinds mijn diplomering voor POH GGZ in 2015, ondersteun ik ook patiënten met algemene GGZ hulpvragen. Mijn drijfveer is de positieve psychologie. Ik laat me er door inspireren voor mijn eigen leven en gebruik het als grondhouding in mijn werk bij het ondersteunen van patiënten. Ik kan hiermee goed aansluiten. Ik leg het accent op het zien van kansen en mogelijkheden en richt me op het heden en toekomst. Meedenken en mee -…

Dr.y.j.schilthuis

Y.J. Schilthuis

Huisarts

Mijn naam is Yvonne Schilthuis Ik ben geboren in Rotterdam en via veel omzwervingen in Oldenzaal terecht gekomen. Voordat ik de artsenstudie ben gaan doen, ben ik fysiotherapeut geweest. Na mijn artsenexamen, heb ik 5 jaar in diverse ziekenhuizen gewerkt o.a. op de afdelingen interne, cardiologie en longziekten. Ik ben nu sinds 1997 met veel plezier werkzaam als huisarts in Oldenzaal, eerst in een keet en vervolgens in een woonhuis. Sinds mei 2003 zit ik met mijn praktijk in het Gezondheidscentrum Vivaldi. In mijn vakanties reis ik graag en verder houd ik van wandelen, lezen, tuinieren, fotograferen en sporten.  

Cathy_nijholt

Cathy Nijholt

Praktijkondersteuner

Cathy is naast praktijkverpleegkundige ook long- en diabetesverpleegkundige. Zij heeft spreekuren voor diabetes, astma, COPD, osteoporose en hart- en vaatziekten. Zij controleert ook de risicofactoren hiervoor, zoals de bloeddruk en het cholesterol. Verder kunt u bij haar terecht voor leefstijladviezen, denk aan stoppen met roken en afvalbegeleiding (BIAmed). Cathy is één van de begeleiders van Vivaldi Vitaal, onze wandelgroep.  

Loes
Anne
Corina
Mirjam_degger

Mirjam

Doktersassistente

Mirjam is naast doktersassistente ook praktijkondersteuner. Zij heeft spreekuren voor CVRM en COPD/astma.  

Dr.f.p.greeven

F.P. Greeven

Huisarts

Geboren onder de Plechelmustoren was het kerkplein mijn speelplaats. Ik heb mijn eerste rondje gefietst om de heilige Plechelmus. Mijn vader was huisarts, dus ik dacht, dat lijkt me veel te druk. Ik ging geneeskunde studeren om sportarts te worden, want de sport, vooral het hardlopen, was mijn grote hobby.

Back To Top