skip to Main Content
vivaldi@ezorg.nl DR. GREEVEN: T. 0541 – 62 70 30 DR. SCHILTHUIS: T. 0541 – 62 70 40

NIEUWS: OVER ONZE PRAKTIJKEN

Corona virus maatregelen van 16 maart t/m 6 april 2020

Beste patiënten,

Onze praktijk neemt onderstaande maatregelen om een snelle verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. In principe gelden deze tot en met 6 april, tenzij anders wordt gecommuniceerd:

Kom niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact met ons op of in overleg per mail (vivaldi@ezorg.nl).

De praktijk is enkel geopend voor patiënten die een afspraak hebben.

Voordat u telefonisch contact met ons opneemt, verzoeken wij u voor informatie over het Coronavirus te kijken op thuisarts.nl en op onze website.

  1. Spreekuren zullen zo veel mogelijk telefonisch plaatsvinden.
  2. Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld
  3. Normale controle afspraken (bloeddruk, Diabetes, COPD) zullen niet doorgaan. Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner of praktijkassistente neemt contact met u op.
  4. Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: thuis blijven en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor zieke mensen geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.
  5. De landelijke adviezen voor het testen op het Corona virus zijn gewijzigd. Vanaf nu worden alleen mensen ouder dan 70 jaar met ernstige ziekteverschijnselen , mensen met een onderliggende ziekte en ernstig zieke mensen, voor wie een opname in het ziekenhuis nodig is, getest.
  6. Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen mogen geen luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider gezocht worden

Wij hopen op uw begrip en medewerking,

Samen maken wij het verschil!

Corona virus Informatievideo

Bekijk de video voor meer uitleg over de symptomen van het Coronavirus. De video behandelt ook praktische adviezen om besmetting en verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Deze video is ontwikkeld door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), initiatiefnemer van het online platform Thuisarts.nl.

Back To Top