skip to Main Content
Alphons

ALPHONS POLMAN

POH-GGZ
Mijn naam is Alphons Polman, geboren in Almelo en sinds 1983 woonachtig in Oldenzaal. Na mijn opleiding HBO-V ben ik in Oldenzaal gaan werken
Loes

Loes

Doktersassistente
Hallo, ik ben Loes. Sinds februari 2008 ben ik hier werkzaam als doktersassistente. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag.
Anne

Anne

Doktersassistente
Ik ben Anne en ben sinds april 2013 werkzaam als doktersassistente voor de praktijk van dr. Greeven. Mijn werkzaamheden zijn triage, medisch technische . . .
Corina

Corina

Doktersassistente
Mijn naam is Corina, ik werk al vanaf het starten van deze praktijk hier met veel plezier. Mijn werkdagen zijn maandag t/m vrijdag, maandag en vrijdag de hele dag . .
Mirjam

Mirjam

Doktersassistente
Ik ben Mirjam en ik werk sinds maart 2011 met plezier bij Vivaldi. Ik werk op maandagochtend als doktersassistente en de middag en dinsdag en woensdag als Praktijk-
F. Greeven

F.P. Greeven

Huisarts
Geboren onder de Plechelmustoren was het kerkplein mijn speelplaats. Ik heb mijn eerste rondje gefietst om de heilige Plechelmus.
Yvonne

Y.J. Schilthuis

Huisarts
Mijn naam is Yvonne Schilthuis. Ik ben geboren in Rotterdam en via veel omzwervingen in Oldenzaal terecht gekomen.
Cathy

Cathy Nijholt

Physician assistant (P.A.)
Sinds 2006 werk ik in gezondheidscentrum Vivaldi. Eerst als praktijkverpleegkundige, maar sinds 2016 als Physician Assistant (PA).
Beppie

Beppie ten Broeke

POH-GGZ
Mijn naam is Beppie ten Broeke en ik ben als preventiewerker werkzaam voor Tactus. Vanaf 1986 woon ik in Oldenzaal.
Frederieke

Frederieke

Doktersassistente
Hallo, mijn naam is Frederiek en sinds 2016 ben ik als doktersassistente werkzaam bij gezondheidscentrum Vivaldi. Ik werk hier met veel plezier.
W.L. Nijhuis

W.L. Nijhuis

Huisarts
Wendy Nijhuis Huisarts in de stad waar ik opgegroeid ben, mooier had ik het niet kunnen bedenken. In de zomer van 2014 heb ik de huisartsopleiding afgerond.
Claudia

Claudia

POH-somatiek

Sinds 2016 ben ik hier werkzaam. Hiervoor heb ik jaren gewerkt als wijkverpleegkundige. Als praktijkverpleegkundige ben ik verantwoordelijk voor (complexe) diabetes-, CVRM- en ouderenzorg binnen de praktijk. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag.

Astrid

Astrid Koning Ter Heege

Praktijk Manager

Mijn naam is Astrid.

Andrea

Andrea

Stagiair

Sinds 2019 ben ik als stagiaire POH-Somatiek werkzaam binnen Gezondheidscentrum Vivaldi. U kunt mij tegenkomen tijdens het spreekuur van Claudia. Sinds juli 2020 heb ik ook mijn eigen spreekuur.

Elon Reijrink

Elon Reijrink

Huisarts in opleiding

Sinds december 2019 ben ik als AIOS werkzaam binnen de praktijk van dokter Greeven en dokter Schilthuis. U kunt mij tegen komen tijdens het spreekuur op maandag, dinsdag en vrijdag.

Back To Top