Ga naar hoofdinhoud
W.L. Nijhuis

Het is officieel: ik ben mede-praktijkhouder! In de wijk waar ik opgegroeid ben en mijn kinderen op school zitten, het voelt als een voorrecht.

Sinds 2014 ben ik huisarts. Als huisarts wil ik mij graag breed inzetten. Daarbij hoort voor mij betrokkenheid bij de patiënt, vooruitstrevend zijn in de praktijk en het huisartsen vak in het algemeen op de kaart zetten. In juni 2020 ben ik gestart met de 2-jarige opleiding
tot kaderhuisarts uro-gynaecologie. Die ervaring wil ik in de regio inzetten door een
vrouwenspreekuur op te richten, nadere informatie daarover volgt tzt.

Ons gezin is compleet, we hebben vier prachtige dochters. Als mens en als huisarts denk ik dat goed voor jezelf zorgen erg belangrijk is. Zelf doe ik dit door te genieten van het buiten zijn, bewust te genieten van mijn gezin en mij persoonlijk te blijven ontwikkelen. Van uitdaging krijg ik energie.

Bij Vivaldi werken we aan de toekomst. Dit uit zich in nieuw zorgaanbod maar ook in nieuwe collega’s. Op die manier willen we onze praktijk toekomst bestendig inrichten. Ik vind het open contact in de huisartsenpraktijk erg prettig, geniet elke dag van het werk en hoop dat we samen goede jaren tegemoet gaan.

Back To Top