Ga naar hoofdinhoud
F. Greeven

Geboren onder de Plechelmustoren was het kerkplein mijn speelplaats. Ik heb mijn eerste rondje gefietst om de heilige Plechelmus. Mijn vader was huisarts, dus ik dacht, dat lijkt me veel te druk. Ik ging geneeskunde studeren om sportarts te worden, want de sport, vooral het hardlopen, was mijn grote hobby.

Mijn speerpunt als huisarts is om mensen te informeren over en te stimuleren tot een gezonde leefwijze. Dit pas ik zelf ook graag in mijn vrije tijd toe, met name hardlopen, wielrennen en wandelen. Ik kan me goed ontspannen met een boek, liefst in de tuin.

In Groningen heb ik mijn eerste stappen op weg naar mijn doel gezet.
De militaire dienstplicht bracht me in Utrecht, waar ik op de afdeling orthopedie en op de Spoedeisende eerste hulp heb gewerkt.

Na mijn huisartsenopleiding was er in Oldenzaal een mogelijkheid een lege huisartsenpraktijk te beginnen, in die tijd een hele uitdaging. Ik ben in 1987 gestart op de eerste verdieping van een woonhuis in de Thij. De zorg voor de patiënten en onze kinderen liep toen aardig door elkaar.

Na vier seizoenen in een directiekeet, heb ik de wijk de Graven Es zien groeien vanuit de Marthalaan. Uiteindelijk is het Gezondheidscentrum Vivaldi mei 2003 in gebruik genomen, waarbij ik als huisarts deel uit maak van een enthousiast team.

Geneeskunde, RUG
Huisartsgeneeskunde, Oldenzaal

Voor vragen kunt u mij bereiken via:

T: 0541 – 62 70 30
Twitter: @frankhuisarts

Mijn werkdagen zijn: maandagmiddag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Back To Top