Ga naar hoofdinhoud
Beppie

Mijn werkzaamheden

Mijn naam is Beppie ten Broeke en ik ben als preventiewerker werkzaam voor Tactus.

Vanaf 1986 woon ik in Oldenzaal. Sinds 1994 werk ik als preventiewerker voor Tactus. In 2014 ben ik begonnen in Gezondheidscentrum Vivaldi als praktijk ondersteuner voor huisartsen met betrekking tot GGZ (POH GGZ). Aanvankelijk was mijn focusgericht op het ondersteunen van patiënten in het kader van mijn verslavingsexpertise. Sinds mijn diplomering voor POH GGZ in 2015, ondersteun ik ook patiënten met algemene GGZ hulpvragen.

Mijn drijfveer is de positieve psychologie. Ik laat me er door inspireren voor mijn eigen leven en gebruik het als grondhouding in mijn werk bij het ondersteunen van patiënten. Ik kan hiermee goed aansluiten. Ik leg het accent op het zien van kansen en mogelijkheden en richt me op het heden en toekomst. Meedenken en mee – richting geven zie ik als mijn rol. Eigen keuzes en regie van de patiënt vind ik erg belangrijk, echter indien dat nodig/gewenst is neem ik het voortouw .

Voor patiënten die ondersteuning wensen ten aanzien van stoppen met roken ondersteun ik met een aantal (3 á 4) consulten stoppen met roken (SMR). Ook bij problemen met andere verslavende middelen zoals alcohol, cannabis, benzodiazepinen of andere soorten verslavingen, bied ik ondersteuning. Ik bied steun aan partner, kind of ouders als er vragen zijn of hulp gewenst is. Ik heb korte lijnen met gespecialiseerde verslavingszorg.

Back To Top