Ga naar hoofdinhoud

E-MAIL CONSULT: VIA MAIL EEN VRAAG AAN UW HUISARTS STELLEN

EMAIL CONSULT AANVRAGEN

Het is mogelijk om via een e-mail een vraag aan een arts te stellen of een mededeling te doen. Uiteraard kan dit niet over spoedeisende zaken. We streven er naar de mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Uit oogpunt van beveiliging kan er alleen maar via een web-mail-formulier gemaild worden.

Met het e-consult is er geen directe interactie mogelijk en kan de arts niet even een verduidelijkende vraag stellen. We verzoeken u dan ook om een zo concreet mogelijke vraag te stellen. Als het voor de arts niet mogelijk is om een eenduidig antwoord te geven zal gevraagd worden om een afspraak te maken.
 • Uw gegevens

 • MM slash DD slash JJJJ
 • Uw vraag

  In principe mailt uw huisarts u terug, mocht deze niet aanwezig zijn dan wordt u door een andere arts teruggemaild. We streven er naar uw mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Voor een e-consult geldt een speciaal tarief dat in principe rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht wordt. Dit tarief valt buiten het eigen risico.
 • Wij kunnen u alleen van dienst zijn wanneer u in dit veld duidelijk uw vraag vermeld.
 • Let op

  Dit mailformulier bereikt ons via een beveiligde route. Rechtstreeks mailen met de praktijk kan niet om veiligheidsredenen. Wij mailen terug naar het door u opgegeven mailadres. Wij proberen de e-mail binnen 3 werkdagen te beantwoorden.
 • Waarschuwing

  Momenteel is het bijna onmogelijk om een volledig beveiligd systeem te gebruiken. Dit houdt in dat er wat betreft de gemailde gegevens bepaalde risico's gelopen worden. Dit risico ligt bij u als gebruiker. De praktijk is op geen enkele manier verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade die uit deze mailwisseling voortkomt. Onze mail aan u is NIET geëncrypteerd en gaat via het openbare internet en is dus ook NIET beveiligd. Dit kan risico's met de veiligheid en uw privacy geven. Ook kunnen wij niet nagaan of u degene bent die uw eigen mail opent en kennis neemt van ons antwoord. E-mail is geen geschikte manier om ingewikkelde medische problemen te bespreken. Ook kan het NIET gebruikt worden bij MEDISCHE SPOED.
 • Typ deze letters over
Back To Top